Θλίψη για την Σέβη: "Το χαμόγελό της που παρέμενε ζεστό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές"

Newsroom
Newsroom

Ανακοίνωση από το νοσοκομείο Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του για την απώλεια της αναισθησιολόγου Σεβαστής (Σέβης) Χατζηκώστα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. 

Σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο αναφέρει:

Η Σέβη Χατζηκώστα υπηρέτησε επί σειρά ετών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου ξεχώρισε για το ήθος, την αφοσίωση, την εργατικότητα και την συναδελφικότητά της. Με την ανιδιοτελή προσφορά της προς τους ασθενείς και τη συνεχή διάθεση να βοηθάει, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Το χαμόγελό της, που παρέμενε ζεστό και φωτεινό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας στη ΜΕΘ, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη μας. Η θετική της ενέργεια και η αστείρευτη καλοσύνη της την έκαναν ιδιαίτερα αγαπητή όχι μόνο στους συναδέλφους της, αλλά και στους ασθενείς που φρόντιζε με τόση αφοσίωση και αγάπη. Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο νοσοκομείο μας, και ο πόνος είναι βαρύς για όλους μας.

Με την απουσία της, το νοσοκομείο χάνει έναν πολύτιμο άνθρωπο, μία εξαιρετική γιατρό και μία αξιοσέβαστη συνάδελφο. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια εκφράζουμε από καρδιάς σε όλη την οικογένεια και τους οικείους της. Η σκέψη μας είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 Η μνήμη της Σέβης Χατζηκώστα θα μείνει ζωντανή στις καρδιές όλων μας, θυμίζοντας μας πάντα το παράδειγμα αφοσίωσης και ανθρωπιάς που μας άφησε.

 


Δείτε επίσης:

Πένθος στο Νοσοκομείο Χανίων: "Έφυγε" από τη ζωή αγαπητή αναισθησιολόγος

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από Κρήτη και Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ