Θλίψη και στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου για τον πρόωρο χαμό του Θοδωρή Κατσωνόπουλου
«Υπηρέτησε τον κλάδο με σπάνιο ήθος, συνέπεια και αφοσίωση, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του από όποια θέση κι αν βρέθηκε: ως αιρετός του ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας, ως πρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και ως αιρετός του ΚΥΣΔΕ»
Θλίψη και στην ΕΛΜΕ Ηρακλείου έχει προκαλέσει ο πρόωρος χαμός του Θοδωρή Κατσωνόπουλου, αιρετού στο ΚΥΣΔΕ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Ένας σπουδαίος Αγωνιστής, ένας άξιος Παιδαγωγός, ένας σπάνιος άνθρωπος και αγαπημένος συνάδελφος έφυγε από κοντά μας σε πολύ μικρή ηλικία. Ολόκληρη η εκπαιδευτική κοινότητα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θρηνούν την απώλεια του Θοδωρή Κατσωνόπουλου, αιρετού εκπροσώπου στο ΚΥΣΔΕ.
Ο Θοδωρής υπήρξε ένας έντιμος και ανιδιοτελής συνδικαλιστής, που ήξερε να εργάζεται άοκνα, υπερασπιζόμενος πάντα τα δίκαια και τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων και συναδελφισσών.
Υπηρέτησε τον κλάδο με σπάνιο ήθος, συνέπεια και αφοσίωση, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του από όποια θέση κι αν βρέθηκε: ως αιρετός του ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας, ως πρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και ως αιρετός του ΚΥΣΔΕ.
Ήταν πάντοτε παρών σε όλους τους εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς αγώνες, με όραμα μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, υπερασπιζόμενος αταλάντευτα το δημόσιο σχολείο.
Ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Κοινωνιολόγος, υπηρετώντας με πάθος τις δομές της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης, υπήρξε ένας άξιος και ευαίσθητος εκπαιδευτικός με βαθιά επιστημονική συγκρότηση.
Το εκπαιδευτικό κίνημα χάνει έναν σπουδαίο Αγωνιστή και Παιδαγωγό.
Ως ΕΛΜΕ Ηρακλείου εκφράζουμε τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».
- Ανοίγουν αυλαία το Σάββατο (08/08) τα «Αρκάδεια 2026»
- Δήμος Ηρακλείου: Ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση αιτήσεων για voucher για ΚΔΑΠ και παιδικούς σταθμούς
- Aναβάθμιση του δρόμου από τον ισόπεδο κόμβο Φορτέτσας έως τον Αρχαιολογικό Χώρο Κνωσού




