Τι απαντά ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου στο δήμο Μινώα με τον δήμαρχο Μ. Φραγκάκη!

Newsroom
Newsroom

Ο πρώην συνεργάτης του δημάρχου κάνει λόγο για λεκτική απάντηση στην προκλητική όπως τη χαρακτηρίζει συμπεριφορά του κ. Φραγκάκη

Τη δική του εκδοχή  για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη εις βάρος του δημάρχου Μινώα Μανόλη Φραγκάκη μετά το πέρας της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, κατέθεσε στο cretalive ο πρώην αντιδήμαρχος Μανόλης Ζαμπουλάκης.

Ο πρώην συνεργάτης του δημάρχου κάνει λόγο για λεκτική απάντηση στην προκλητική όπως τη χαρακτηρίζει συμπεριφορά του δημάρχου και επικαλείται μαρτυρίες άλλων συμβούλων που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση που έστειλε ο Μανόλης Ζαμπουλάκης στο cretalive:

"Σχετικά με σχόλιο σας στις 5 Φεβρουαρίου που συνόδευε δήλωση του δημάρχου και περιείχε αναληθείς πληροφορίες, επιθυμώ για την αποκατάσταση της αλήθειας να δηλώσω τα παρακάτω: Ουδεμία επίθεση επιχειρήθηκε από εμένα στο πρόσωπο του δημάρχου, αντίθετα προσπαθούσα να απαντήσω λεκτικά στην προκλητική του συμπεριφορά. Ευτυχώς η προεδρος και οι δημοτικοί σύμβουλοι που μετείχαν στη συνεδρίαση της 3ης Φεβρουαρίου είναι αυτόπτες μάρτυρες.Όσοι αποτελέσαμε άμεσοι συνεργάτες του,γνωρίζουμε καλά τον τρόπο με τον οποίο μας συμπεριφέρεται με αποκορύφωμα την παράλογη απαίτηση του,να παραιτηθούν από δημοτικοί σύμβουλοι αυτοί που διαφωνούν μαζί του, τώρα παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα. Ως δημοτικός σύμβουλος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και προς όφελος των δημοτών μας. 
Με εκτίμηση 
Μανόλης Ζαμπουλάκης 
Δημοτικός Σύμβουλος Μίνωα Πεδιάδας"


Δείτε επίσης: 

Επιχείρησε να επιτεθεί στον δήμαρχο!Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ