Τι λέει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την υπόθεση με τα σκευάσματα

Τι λέει το Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την υπόθεση με τα σκευάσματα

"Έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες διοικητικές ενέργειες για την πλήρη ανάδειξη της αλήθειας"

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να διερευνηθεί τι ακριβώς έχει συμβεί στο Νοσοκομείο με τα σκευάσματα, εξέδωσε η διοίκηση του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Αυτό που υπογραμμίζεται είναι ότι έχουν κινηθεί όλες οι προβλεπόμενες διοικητικές ενέργειες για την πλήρη ανάδειξη της αλήθειας. Παράλληλα τονίζεται η αναγκαιότητα ολοκλήρωσης των ερευνών ώστε να υπάρχει ξεκάθαρο πόρισμα και να μην δημιουργείται σύγχυση και θόρυβος με τη διαρροή πληροφοριών.

Ειδικότερα η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Βενιζέλειου αναφέρει: «Σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα, σε μερίδα του τύπου, στα οποία δημοσιοποιούνται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες περί αφαίρεσης ή κλοπής φαρμακευτικών σκευασμάτων από εργαζόμενους στο χώρο του Χειρουργείου, ενημερώνουμε ότι από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου έχουν αναληφθεί όλες οι προβλεπόμενες διοικητικές ενέργειες για τη διερεύνηση των αληθινών γεγονότων. Έως την τελική ολοκλήρωση των ερευνών, κάθε διαρροή ατεκμηρίωτων πληροφοριών ή εικασιών μόνο σύγχυση και αχρείαστη ανησυχία προκαλούν, τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στους επαγγελματίες υγείας, που με αυτοθυσία προσφέρουν στη διαχείριση της τρέχουσας υγειονομικής κρίσης της πανδημίας. Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τη διερεύνηση της αναφοράς».

 

 

Δείτε επίσης:

Δυο… εξαφανισμένες αμπούλες βάζουν «φωτιά» σε νοσοκομείο της Κρήτης!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Φωτογραφία αρχείου 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ