Τι ψάχνει η Ασφάλεια για τη «χρυσή» διάρρηξη;

Ούτε τράπεζα να έκλεβαν οι διαρρήκτες...

Μόνο τυχαία δεν θεωρούν στελέχη της Ασφάλειας Χανίων την «χρυσή» διάρρηξη στο διαμέρισμα 45χρονης στα Χανιά. Θεωρούν δηλαδή ότι οι δράστες δεν μπήκαν τυχαία στο συγκεκριμένο σπίτι αλλά στοχευμένα, έχοντας πολύ καλή πληροφόρηση.

Η ιδιοκτήτρια μπορεί να είχε πάντα μαζί της το κλειδί του χρηματοκιβωτίου που φύλασσε στο υπνοδωμάτιο, φυσικά όμως αυτό  δεν απέτρεψε την παραβίαση του. Τα λεφτά ήταν πολλά και άξιζε τον κόπο. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι η συνολική λεία σε χρήματα και κοσμήματα ανέρχεται περίπου στις 500.000 ευρώ, με τα μετρητά να είναι πολλά, πάρα πολλά.  Ούτε τράπεζα να έκλεβαν!

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων «χτενίζουν» τους δρόμους πέριξ της πολυκατοικίας της παθούσας για κάμερες ασφαλείας, «σάρωσαν» τους χώρους για αποτυπώματα και DNA, θα επιστρατεύσουν και την σύγχρονη τεχνολογία (σάρωση κεραιών-άρση τηλεφωνικού απορρήτου) ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα που ανήκουν στο στενό και ευρύτερο περιβάλλον της παθούσας. Κατάθεση θα κληθεί να δώσει και η γυναίκα που βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού μήπως και αντιλήφθηκε κάτι ασυνήθιστο, περίεργο. Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην κατάθεση της ίδιας της παθούσας, με τους αστυνομικούς να επιμένουν σε λεπτομέρειες για το ποιοι γνώριζαν, ποιοι μπαινόβγαιναν στο σπίτι, ποιοι ήταν ενήμεροι για τις κινήσεις της όταν εκείνη απουσίαζε.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ