"Τι θα κάνουμε χωρίς εσένα;" - Η φωτογραφία του Κώστα με το μωρό του

Newsroom
Newsroom

Νέο σπαρακτικό μήνυμα της χήρας του 22χρονου που έπεσε νεκρός στο Μυλοπόταμο

Αβάσταχτος  είναι ο πόνος για την οικογένεια του 22χρονου Κώστα που εκτελέστηκε, την Κυριακή, στο Αργουλιό Μυλοποτάμου. Ο νεαρός πατέρας ενός βρέφους εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες, έξω από το σπίτι της αδελφής του, η οποία τον είδε να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της.

«Ήσουν το στήριγμά μου... τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους στο Facebook, τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.

σδ

 

«Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες ...και τον είχες δίπλα σου συνεχώς. Τώρα που είσαι , δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου ... τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου ... ήσουν το στήριγμά μου».

σδ

Όπως έγραψε ήδη το Cretalive, πηγές αναφέρουν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος λόγω κτηματικών διαφορών,  ουδείς όμως μπορούσε να υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα ξέφευγε και θα έφτανε μέχρι την ανθρωποκτονία.

 

Δείτε επίσης:

"Μπροστά στα μάτια μου σού αφαίρεσαν τη ζωή" - Ο θρήνος της αδελφής

Μυλοπόταμος: Τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι της αδερφής του

"Σε σκότωσαν Κωστή μου" - Ο σπαραγμός της χήρας

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ