Τίμησαν τον προστάτη της Δικαιοσύνης και οι δικηγόροι στο Λασίθι

Newsroom
Newsroom

Τη γιορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη της Δικαιοσύνης και του Δικαστικού Σώματος τίμησε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου με την παρουσία εκπροσώπων του στην τελεσθείσα θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Φερμαλίνας στην πόλη της Νεάπολης, όπου στεγάζεται και το Πρωτοδικείο Λασιθίου.

Στο πνεύμα της γιορτής αυτής, το Σάββατο, πρώτη του μήνα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, τιμώντας τη Δικαιοσύνη, διοργάνωσε εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Διευθύνοντος το Πρωτοδικείο Λασιθίου Προέδρου Πρωτοδικών Γιάννη Ευαγγελάτου, με τίτλο "ΑΘΩΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ». Στην εκδήλωση συμμετείχαν Δικαστές, Δικηγόροι, ο Πρόεδρος και η Μουσική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου και Εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας του Νομού Λασιθίου.

Εκ μέρους όλων των δικηγόρων του νομού Λασιθίου, ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή όπως και όλους όσοι έστειλαν τον χαιρετισμό και τις ευχές τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Ευαγγελάτο που εμπιστεύτηκε το σημαντικό μήνυμα της συγγνώμης και της δικαίωσης του «αθώου» ήρωα στο βιβλίο του, τη μουσική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, την Πρόεδρο και τον Γ.Γ. του Κύκλου Ελλήνων Λογοτεχνών Δικαστών κα Σοφία Λιγνού και κο Δημήτριο Ορφανίδη, Προέδρους Εφετών, που ταξίδεψαν από την Αθήνα ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση μας, τον Δήμο Αγίου Νικολάου και την Τοπική Κοινότητα Νεάπολης καθώς και την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΑΝΩ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟΥ για την φιλοξενία στον εξαιρετικό χώρο του λαογραφικού Μουσείου, αλλά και τους αφανείς συντελεστές της διοργάνωσης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ