Τιμητική εκδήλωση στο ΕΛΜΕΠΑ για τους αφυπηρετήσαντες του ιδρύματος

Newsroom
Newsroom

Σε ένδειξη αναγνώρισης για τη δημιουργική θητεία και την πολυετή προσφορά τους

Μια διαφορετική βραδιά, αφιερωμένη στα μέλη του προσωπικού ΤΕΙ Κρήτης - Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) που αφυπηρέτησαν κατά την περίοδο 2014-2023, διοργανώθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στο Αμφιθέατρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης», στην Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου.

 Η εκδήλωση είχε σκοπό την αναγνώριση εκ μέρους της κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ της δημιουργικής θητείας και της πολυετούς προσφοράς του προσωπικού του ΤΕΙ Κρήτης - ΕΛΜΕΠΑ που υπηρέτησε και αφιέρωσε 30 και πλέον χρόνια από τη ζωή του στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον του Ιδρύματος.

ΕΛΜΕΠΑ εκδήλωση

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την πορεία του Ιδρύματος μίλησαν ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ, Καθηγητής Νικόλαος Κατσαράκης και ο τέως Πρύτανης του ΤΕΙ Κρήτης, Καθηγητής Ευάγγελος Καπετανάκης, προβλήθηκε βίντεο με οπτικοακουστικό υλικό, με ατομικές και συλλογικές φωτογραφίες των τιμώμενων, αλλά και από ιστορικές στιγμές του Ιδρύματος, ενώ επιδόθηκε αναμνηστική τιμητική πλακέτα σε όλα τα αφυπηρετήσαντα μέλη. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η παραλαβή της τιμητικής πλακέτας της αείμνηστης, πρόσφατα εκλιπούσας τέως Προέδρου του ΤΕΙ Κρήτης, Χαράς Αθανασάκη, από τον σύζυγο της Παναγιώτη Μιχαηλίδη και την κόρη της Αφροδίτη Μιχαηλίδη.

ΕΛΜΕΠΑ εκδήλωση

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσικό πρόγραμμα που περιλάμβανε έργα για φλάουτο και πιάνο από τους μουσικούς Μάνο Παναγιωτάκη και Έλενα Περισυνάκη και τη συμμετοχή του Φωνητικού Συνόλου «Apollo Voice Ensemble” του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων».

ΕΛΜΕΠΑ εκδήλωση

Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του φουαγιέ του κλειστού γυμναστηρίου «Μάρκος Καραναστάσης».

ΕΛΜΕΠΑ εκδήλωση

Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ