"Οι στιγμές μας": Έκθεση φωτογραφίας από την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.

Newsroom
Newsroom

Από τις 25 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου στο Πολύκεντρο

Μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει στο Ηράκλειο η εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου από τις 25 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές:

"Ήρθε η ώρα να αντλήσουμε αλληλεγγύη, αγάπη και πολλά όμορφα συναισθήματα μέσα από τα μάτια, τις εικόνες και τα αγγίγματα.

Σας καλούμε στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει 𝟮𝟱-𝟮𝟴/𝟬𝟵 στο 𝝥𝝤𝝠𝝪𝝟𝝚𝝢𝝩𝝦𝝤 (Ανδρόγεω 4) από τις 𝟭𝟴:𝟬𝟬 - 𝟮𝟯:𝟬𝟬. 

ΑΤΑΧΤΟΙ έκθεση φωτογραφίας

Μια έκθεση αλλιωτικη από τις άλλες σε συνεργασία με τους Backpackbrothers. 

Μια έκθεση σε χώρες μακρινές, με διαφορετικές κουλτούρες και φυσιογνωμίες μα τόσο ίδιες όταν κοιτάς μέσα στα μάτια των ανθρώπων. 𝝚𝝠𝝖𝝩𝝚 να ανακαλύψουμε αυτόν τον κόσμο μέσα από το φακό των εθελοντών. 

Θα μιλήσουμε για το έργο μας στις χώρες αυτές, θα συζητήσουμε στιγμές μέσα από την παρουσίαση ντοκιμαντέρ, θα ενημερωθείτε για την εθελοντική μας προσπάθεια κ.ά.   

Ελάτε να γνωρίσετε την χαρά να προσφέρεις ανιδιοτελως και πίστεψτέ μας δεν θα χάσετε.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει πίνακες από την 𝝩𝝖𝝢𝝛𝝖𝝢Ί𝝖, την 𝝤𝝪𝝘𝝟Ά𝝢𝝩𝝖, την 𝝟Έ𝝢𝝪𝝖 και το 𝚴𝚬𝚷Ά𝚲 και θα αναδεικνύει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων εκεί καθώς και την απλότητα που τους χαρακτηρίζει.

ΑΤΑΧΤΟΙ έκθεση φωτογραφίας

Υποστηρίξτε και ενισχύστε το έργο μας, κάνοντας μια δωρεά με την επιλογή των πινάκων που θα κάνετε δικούς σας σε διάφορα μεγέθη ακόμα και card pοstal. Επίσης θα δείτε όμορφα χειροποίητα αντικείμενα σε ειδικά διαμορφωμένο πάγκο που θα έχουμε. 

Κάθε σας δωρεά θα ενισχύει το έργο μας, για να καλύψουμε τις ανάγκες σε σχολικά είδη, αλλά και να βάλουμε μπροστά να ανακαινίσουμε το δέκατο τρίτο (13) παιδικό δωμάτιο. Επίσης 

Συνδιοργανωτές της προσπάθειας μας είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. 

Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τους, χωρίς τους φορείς δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την έκθεση.

Παράλληλα ο κόσμος που θα παρευρεθεί την Δευτέρα & την Τρίτη  θα μπορέσει να ακούσει  25/09 την ξεχωριστή φωνή της Βαγγελιώ Φασουλάκη 

ΑΤΑΧΤΟΙ έκθεση φωτογραφίας

και στις 26/09 τον Μάνο Παπαδάκη που θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές του. '

Ωρα έναρξης των Live 21:00.

Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν και θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας και να πάρουν κάποιο πίνακα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στη σελίδα μας.
Σας περιμένουμε όλους εκεί να γεμίσουν λίγο φως και αλληλεγγύη οι ζωές μας.

Είσοδος Ελεύθερη !!!

Κεντρική φωτογραφία αρχείου από structuresxx via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ