Τιμούν τον Ανωγειανό λαμπρό πολιτικ, Γιάννη Κεφαλογιάννη

Τιμούν τον Ανωγειανό λαμπρό πολιτικ, Γιάννη Κεφαλογιάννη
Newsroom
Newsroom

Με απόφαση του Δήμου Ανωγείων

Τον σπουδαίο Ανωγειανό και λαμπρό πολιτικό Γιάννη Κεφαλογιάννη αποφάσισε χθες να τιμήσει ο Δήμος των Ανωγειων.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης αναφέρει:

«Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που ο γιατρός έφυγε από κοντά μας και το Δημοτικό Συμβούλιο των Ανωγείων αποφάσισε καθολικά, να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υπηρέτησε για δεκαετίες τον λαό και τίμησε την ψήφο των Ρεθυμνιωτών βάζοντας την σφραγίδα του στην ανάπτυξη του τόπου.

Πολλά από τα έργα που άλλαξαν το μέλλον του νομού έχουν την σφραγίδα του.

Σε όλη του την πορεία διακρίθηκε για την αγάπη του στην πρόοδο και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων.

Τα Ανώγεια πάντα κρατούσαν ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Τσουρογιάννη, ο οποίος φρόντιζε να προωθεί και να υποστηρίζει όλα τα θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Μετά από μια διεξοδική συζήτηση, όπου αναδείχτηκε η προσωπικότητα του πολιτικού ανδρός και η προσφορά του στον τόπο μας και στους Ανωγειανούς, το Δημοτικό  Συμβούλιο  αποφάσισε με την σύμφωνη γνώμη των παρατάξεων, να τιμήσει τον ξεχωριστό αυτό Ανωγειανό πολιτικό με την διοργάνωση πολιτικής εκδήλωσης στη μνήμη του και την τοποθέτηση προτομής του στο χώρο τιμής των εξεχουσών Ανωγειανών Προσωπικοτήτων».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ