Την αγάπη και την εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζει καθημερινά ο Γιώργος Μεραμβελιωτάκης και ο συνδυασμός του

Newsroom
Newsroom

"Επιδίωξη όλων να επιτευχθεί ο στόχος και κυρίως η απαίτηση των δημοτών για την ανατροπή" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός

Σταθερά, δυναμικά και με παλμό συνεχίζονται οι περιοδείες στην ενδοχώρα του δήμου Χερσονήσου για τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Μεραμβελιωτάκη και την δυνατή, πολυπληθή και ενωμένη ομάδα του. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού "επιδίωξη όλων να επιτευχθεί ο στόχος και κυρίως η απαίτηση των δημοτών για την ανατροπή". 

Γιώργος Μεραμβελλιωτάκης Δήμος Χερσονήσου Ηράκλειο Εκλογές 2023

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και στη χθεσινή του περιοδεία, που ξεκίνησε από τους Σταμιούς, και συνεχίστηκε σε Σκόπελα, Αϊτάνια, Επισκοπή και Σγουροκεφάλι. Η φιλοξενία και τα κεράσματα σε κάθε στάση μετέτρεψαν και πάλι την εξόρμηση του συνδυασμού σε μια πραγματική γιορτή.

Γιώργος Μεραμβελλιωτάκης Δήμος Χερσονήσου Ηράκλειο Εκλογές 2023

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» αναφέρθηκε στους στόχους της δημοτικής παράταξης για την επόμενη μέρα, επισημαίνοντας την αναπτυξιακή πορεία που θα σχεδιάζετε στο σύνολο των χωριών στην ενδοχώρα, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του μεγάλου δήμου Χερσονήσου.

Γιώργος Μεραμβελλιωτάκης Δήμος Χερσονήσου Ηράκλειο Εκλογές 2023

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ