Την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών γιόρτασε το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών γιόρτασε το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη
Newsroom
Newsroom

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο του Καράβολα

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες βράδυ στο ανοιχτό θέατρο στον Καράβολα Ηρακλείου να γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Την έναρξη της βραδιάς σηματοδότησαν οι «Batala Creta» όπου με τα βραζιλιάνικα κρουστά ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε χορός με τη συμμετοχή του κοινού από την Πανεπιστημιακή Χορευτική Ομάδα «Cretan Swing Shots». Το κλείσιμο της βραδιάς ανέλαβε το συγκρότημα «Alma Music Band» με έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες της Μονάδας για άτομα με Ψυχιατρική Συννοσηρότητα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, μια δομή που πρόσφατα εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 της Περιφέρειας Κρήτης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και λειτουργεί αποκλειστικά για την υποστήριξη ατόμων με διπλή διάγνωση και τις οικογένειές τους.

ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλης Συντυχάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ.Ρένα Παπαδάκη, οι οποίοι απευθύναν και ένα χαιρετισμό, δίνοντας το δικό τους μήνυμα κατά των εξαρτήσεων και την συμβολή της Κοινωνίας σε αυτό.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστούμε το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την συμβολή του στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης: Εταιρία Νερό Ρούβας, Σκλαβενίτης ΑΕ και Χαλκιαδάκης ΑΕ. 


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810322708
Email: psysyn@kethea-ariadni.gr
Facebook: Μονάδα Ψυχιατρικής Συννοσηρότητας- ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ