Τον έψαχναν σε στεριά και θάλασσα

Τον έψαχναν σε στεριά και θάλασσα

Κινητοποίηση για 19χρονο που είχε πάει για μπάνιο και χάθηκαν τα ίχνη του

Συναγερμός την Πέμπτη για 19χρονο αλλοδαπό που είχε πάει για μπάνιο στους Καλούς Λιμένες νωρίς το πρωί και χάθηκαν τα ίχνη του.

Για τον εντοπισμό του στήθηκε μεγάλη κινητοποίηση από το Λιμενικό σε στεριά και θάλασσα, Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με τετραμελή ομάδα του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών,  εθελοντικές ομάδες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ένας επαγγελματίας δύτης με τον άντρα τελικά να εντοπίζεται στην παραλία, σώος και το "θρίλερ" της εξαφάνισης του να λαμβάνει αισίως τέλος.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες Πέμπτης, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό αγνοούμενου 19χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε μεταβεί για κολύμβηση στην θαλάσσια περιοχή ''ΜΑΚΡΥΑ ΑΜΜΟΣ'' Καλών Λιμένων, από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα υπό το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για την περιοχή απέπλευσαν, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και έξι (06) ιδιωτικά σκάφη, ενώ από ξηράς αναχώρησαν τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης με τετραμελή ομάδα του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και τριμελή ομάδα βαθμοφόρων της οικείας Λιμενικής Αρχής, εθελοντικές ομάδες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ένας επαγγελματίας δύτης.

Στη συνέχεια, ο ανωτέρω αγνοούμενος εντοπίστηκε σε απόσταση πεντακοσίων (500) μέτρων από το σημείο, επί της ακτής, καλά στην υγεία του και χωρίς να χρήζει περαιτέρω βοήθειας.

 

φωτογραφία αρχείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ