Τρεις αποστολές βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου

Newsroom
Newsroom

Μέσα σε 15 ημέρες συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 10 τόνοι είδη πρώτης ανάγκης

"Μόλις 15 μέρες χρειάστηκαν για να συγκεντρωθούν στο Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου και να παραδοθούν σε τρείς αποστολές πάνω από 10 τόνοι ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας" επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ρεθύμνου.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

"Η αλληλεγγύη που .συγκεντρώθηκε από εκατοντάδες εργαζόμενους και τον λαό της πόλης μας, από σωματεία και Πολιτιστικούς Συλλόγους, πλημμύρισε στην κυριολεξία τους χώρους του Εργατικού Κέντρου.

Οικοδόμοι Ρεθύμνου βοήθεια Θεσσαλία

 Παντού, σε γειτονιές, σε χώρους δουλειάς, και σχολεία, ο εργατόκοσμος προσήλθε μαζικά για να αφήσει το δικό του μερτικό βοήθειας, κάνοντας πράξη την ταξική αλληλεγγύη.

Οι 10 τόνοι αλληλεγγύης παραδόθηκαν στο Εργατικό κέντρο Λάρισας  και από εκεί γίνεται η διανομή στους πλημμυροπαθείς.

Οικοδόμοι Ρεθύμνου βοήθεια Θεσσαλία

 Την υλική βοήθεια συνόδευαν πλακάτ των σωματείων που μεταξύ άλλων αναγράφανε, «Καλή δύναμη στα αδέλφια μας. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό».

Ο λαός έχει τη δύναμη! Και είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τη ζωή που μας αξίζει, με τις "πλημμύρες που μέλλονται να έρθουν" παλεύοντας ενάντια στο απάνθρωπο σύστημα, που κάνει συντρίμμια ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες μας.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων θα συνεχίσει με κάθε τρόπο τη στήριξη των πληγέντων και των αιτημάτων τους για να παρθούν άμεσα μέτρα επιβίωσης και προστασίας της ανθρώπινης ζωής των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, για πλήρη, 100%, αποζημίωση των πληγέντων.

Για να μην ξεχαστεί αυτό το νέο έγκλημα που μετρά 17 δολοφονημένους, ΕΕ - κυβέρνηση - δήμαρχοι και περιφερειάρχες - οι επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν την ευθύνη!

 Η οργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας!"

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ