Τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Newsroom
Newsroom

Από τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στα Νεροκούρου

Τα τρόφιμα, που συγκεντρώθηκαν αντί εισιτηρίου, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου στο Γήπεδο των Νεροκούρου, παραδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 12/5/2022, στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών - Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα συμμετείχαν οι ομάδες: Ακαδημία Σούδας, Ηρακλής Νεροκούρου, Παλαίμαχοι Ηρακλή, Κ16 Ηρακλή, ενώ η διεξαγωγή του αγώνα αποτέλεσε πρωτοβουλία των Αντιδημάρχων Χανίων και Προέδρων των ομάδων, Στέλιου Μιχαηλάκη και Μιχάλη Τσουπάκη.

Τις ευχαριστίες της για τη σημαντική αυτή προσφορά εξέφρασε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν ακόμη περισσότερο την κοινωνική ευαισθησία, που υπάρχει  απέναντι σε συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, στερούμενοι ακόμη και τα πλέον απαραίτητα για την καθημερινή επιβίωσή τους. «Οι πράξεις αυτές θα πρέπει ν’ αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση», επισημαίνει στη δήλωσή της η κα. Ζερβουδάκη.  

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ