ΚΡΗΤΗ
Wasabe: Οι άνθρωποι που έβαλαν τις ασιατικές γεύσεις στο μενού του Ηρακλείου
Μπαμπάς και γιος, Γιώργος και Μάνος Ζαχαριουδάκης καταγράφουν τη δεκαετή πορεία του Wasabe και αποκαλύπτουν τη συνταγή της επιτυχίας
Ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα στάθηκε η αφορμή. Η ιδέα, που αρχικά χωρούσε σε λίγα μονάχα τετραγωνικά στη Χερσόνησο, μέσα σε δέκα χρόνια μεγάλωσε και επεκτάθηκε σε όλη την Κρήτη, με κινητήρια δύναμη την αγάπη και το μεράκι.
O ιδιοκτήτης και εμπνευστής της επιχείρησης, Γιώργος Ζαχαριουδάκης, ο γιος του Μάνος που συνεχίζει στα βήματά του και η υπεύθυνη καταστήματος Χριστίνα Μπατζάκ, βρέθηκαν στο στούντιο του Cretalive και μάς μύησαν στην τέχνη των ασιατικών γεύσεων, «σερβίροντας» στους ακροατές μας μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας του Wasabe.
Πώς έμαθε το Ηράκλειο να εμπιστεύεται το sushi; Τι σημαίνει να χτίζεις ποιότητα όσο μεγαλώνεις; Και ποια ήταν η στιγμή που κατάλαβαν ότι το στοίχημα είχε κερδηθεί;
Ακούστε το podcast
Embed Code
