Το Women Do Business, για 1η φορά, στο Ρέθυμνο!

Newsroom
Newsroom

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, στο Σπίτι του Πολιτισμού

Το 10ο Event Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από το Women Do Business είναι γεγονός!!

Το Women Do Business έρχεται για 1η φορά στο Ρέθυμνο για ένα καλοκαιρινό απόγευμα γεμάτο γυναικεία επιχειρηματικότητα, έμπνευση, παρακίνηση, ενδυνάμωση και δικτύωση!

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, στο Σπίτι του Πολιτισμού, από τις 18.30 (ώρα προσέλευσης 18:00) έως τις 22.00, το Women Do Business με χαρά προσκαλεί όλ@ όσ@ υποστηρίζουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Μια μοναδική ευκαιρία για όσ@ θέλουν να εμπνευστούν, να ταυτιστούν και να δικτυωθούν.

Την εκδήλωση υποστηρίζει ο Δήμος Ρεθύμνης, και τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, του ICC WOMEN HELLAS και του ICC HELLAS.

Στο #SummerEvent της Οργάνωσης, 4 ξεχωριστές γυναίκες από τον χώρο του επιχειρείν μοιράζονται την προσωπική τους ιστορία, αποκαλύπτοντας τόσο τις επιτυχίες όσο και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν μέχρι να κάνουν το επιχειρηματικό τους όνειρο πραγματικότητα:

  1. Αλεξάνδρα Θεοχάρη | Founder & Creative Director KLOTHO
  2. Μαρία Μαλικούτη | πρ. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος “ΑΡΚΑΔΙ”, Business Consultant “ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ”, Business transformer ESG expert and AI prompt Engineer
  3. Πέπη Μπιρλιράκη | Ξενοδόχος, πρ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Δήμου Ρεθύμνης
  4. Κατερίνα Ξεκάλου | Επιχειρηματίας – Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑΥΛΗ ΑΞΤΕ

Συνοδοιπόρισσα στην προετοιμασία και μαζί τους επί σκηνής, η μοναδική Μαρίνα Χαιρέτη – Inspirational Transformational Speaker & Coach.

Special Guest ο εξαιρετικός Σολίστας Φίλιππας Κλαψινάκης ερμηνεύοντας έργο για σόλο πιάνο.

Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει networking με συνοδεία ποτών και finger food και μουσικές επιλογές από τον DJ Aris. Μοναδικά δώρα θα περιμένουν να εκπλήξουν τους/τις καλεσμένους/νες μας.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τις γυναίκες στον επιχειρηματικό κόσμο!

Αριθμός θέσεων περιορισμένος. Είσοδος 5 ευρώ.
*Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της οργάνωσης, προς υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ