Το Women Do Business στην εκδήλωση με θέμα: «Μητέρα Μονογονέας:Προκλήσεις & Ενδυνάμωση»

Newsroom
Newsroom

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 και ώρα 13:00 στο Lato Boutique Hotel στο Ηράκλειο, το Women Do Business συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα «Μητέρα Μονογονέας:Προκλήσεις & Ενδυνάμωση».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) και στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Έργου Re-Ability, με στόχο τη δημιουργία και προώθηση ενός αποτελεσματικού μηχανισμού για τη βελτίωση των κοινωνικών-σχεσιακών και συναισθηματικών ικανοτήτων των γυναικών/μητέρων θυμάτων βίας, την ενίσχυση της συναισθηματικής τους νοημοσύνης και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής τους αυτονομίας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Έργου Re-Ability (Erasmus+), παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της παρέμβασης σε μητέρες μονογονείς.

women do business Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Μητέρα Μονογονέας

Το Women Do Business συμμετείχε στην εκδήλωση με εκπρόσωπο του τη συνιδρύτρια κ.Νατάσα Γρηγοράκη η οποία αναφέρθηκε στους τρόπους ενδυνάμωσης των γυναικών και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ο οργανισμός δηλώνει θερμά τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία αυτή να αποτελεί μέρος της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ