Κάλαντα διαμαρτυρίας, από μουσικούς και καλλιτέχνες

Συγκέντρωση στο Ηράκλειο από το παράρτημα Κρήτης, του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μουσικοί και καλλιτέχνες στο Ηράκλειο διαμαρτυρόμενοι για τα νέα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ τα ξημερώματα της Πέμπτης στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάσχεση του κορωνοϊού. 

Πρόκειται για μία ακόμη δράση του παραρτήματος Κρήτης στο Ηράκλειο του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου με τη μορφή της παράστασης διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης. Εκπρόσωποι των καλλιτεχνών συναντήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη με την απαγόρευση της μουσικής να βρίσκεται στο επίκεντρο. 
 

Διαμαρτυρία

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο σε συνδυασμό με τον περιορισμό στο ωράριο λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης θέτει ξανά σε οικονομικό κλοιό τον κλάδο με τους εργαζόμενους μουσικούς και καλλιτέχνες να βρίσκονται αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα και το φάσμα της ανεργίας.

Όπως λένε οι ίδιοι "είμαστε όλοι άνεργοι με κρατική εντολή χωρίς καμιά αποζημίωση και δεν θ ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση", προαναγγέλλοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. 

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις για την απαγόρευση μουσικής σε εστίαση - διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ