Ξανά στους Κόμβους Αγίας Πελαγίας & Αχλάδας ο Μενέλαος Μποκέας

Ξανά στους Κόμβους Αγίας Πελαγίας & Αχλάδας ο Μενέλαος Μποκέας

Παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών

Επί τόπου στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας και της Αχλάδας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης, παρουσία ειδικού κλιμακίου επιβλεπόντων μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την πορεία των εργασιών. Το έργο κατασκευής των κόμβων βρίσκεται στην τελική φάση του, ωστόσο παρατηρούνται ορισμένες καθυστερήσεις στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας εξαιτίας απρόβλεπτων εργασιών που σχετίζονται με ανάγκες που προέκυψαν στο πλαίσιο της κατασκευής. Ο κόμβος της Αχλάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος το προσεχές διάστημα. Ο κόμβος της Αγίας Πελαγίας χρειάζεται συμπληρωματικές εργασίες που σχετίζονται με τις λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης να μετατίθεται για το Δεκέμβριο.

agia pelagia

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Μέχρι σήμερα οι εργασίες έχουν εξελιχθεί σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό παρά τις καθυστερήσεις. Ο Δήμος Μαλεβιζίου παρακολουθεί στενά την πορεία του έργου, με παρεμβάσεις για τη διευκόλυνση και επιτάχυνση των διαδικασιών. Ενημερωθήκαμε από τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών σχετικά με ζητήματα καθυστέρησης που έχουν προκύψει κατά την εκτέλεση των εργασιών και σχετίζονται με τη λωρίδα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης στον κόμβο της Αγίας Πελαγίας. Οι εργασίες αυτές φαίνεται να ολοκληρώνονται το Δεκέμβριο. Κατά τα άλλα το έργο είναι σχεδόν έτοιμο. Ο κόμβος της Αχλάδας θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη και είμαστε παρόντες για ό,τι χρειαστεί. Επιπλέον είμαστε σε επικοινωνία τόσο με το Υπουργείο Υποδομών, όσο και με την Περιφέρεια Κρήτης για να δούμε πώς μπορεί να δρομολογηθεί μελέτη για ένα νέο έργο στον κόμβο της Αχλάδας που θα διαμορφώνει έξοδο στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο και προς την Αχλάδα, καθώς δυστυχώς στη μελέτη που εκτελείται σήμερα, αυτό δεν είχε εξαρχής προβλεφθεί».

agia pelagia

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ