Ξεκίνησε τις περιοδείες ο Μανώλης Κοκοσάλης

Newsroom
Newsroom

Επισκέψεις κι επαφές για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρχανών - Αστερουσίων

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου από τους Αστρακούς, τη  Μυρτιά και το Αλάγνι η περιοδεία του συνδυασμού «Πολιτών αυτοΔιοίκηση Κοινή Πορεία» του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Κοκοσάλη που συνοδευόταν από τους υποψήφιους  δημοτικούς  συμβούλους και των  τριών δημοτικών ενοτήτων.

kokosa

Όπως τονίζεται, με αφετηρία τους Αστρακούς, ο δήμαρχος έδωσε το λόγο στους κατοίκους, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και τους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής  οι οποίοι αναφέρθηκαν στις ανάγκες του οικισμού τους, ενώ ο ίδιος εστίασε  την κουβέντα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων  που δημιούργησε ο σεισμός στην περιοχή, στην ανάγκη αξιοποίησης  του Φαραγγιού, του «Νεραϊδόσπηλιου», στην ανάγκη δημιουργίας χώρων για τα παιδιά  και τους νέους αλλά στην δυνατότητα περαιτέρω παρεμβάσεων στην αγροτική οδοποιία. 

Στη Μυρτιά ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στις ενέργειες του δήμου για την καλύτερη αντιμετώπιση της καθημερινότητας , για το αίτημα δημιουργίας πολιτιστικών χώρων  στην περιοχή με γνώμονα την παρουσία του Μουσείου Καζαντζάκη στον τόπο , στη  δυνατότητα αποκατάστασης των ιερών ναών αλλά και την ανάπλαση κομβικών σημείων της περιοχής. 

kokosa

Κλείνοντας στο Αλάγνι  τόνισε την ανάγκη αξιοποίηση του οικισμού στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αγροτοτουρισμού, ενώ δεν παρέλειψε την ανάγκη για ασφαλτόστρωση του περιφερειακού δρόμου που εξυπηρετεί το χωριό. Τέλος δεσμεύτηκε για την απόκτηση άδειας για τη δημιουργία αντλιοστασίου στη περιοχή, έργο το οποίο θα διευκόλυνε  την λειτουργία του βιολογικού. 

Και στους τρεις οικισμούς, οι κάτοικοι συνδιαλέχτηκαν με το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, έκαναν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους και στο τέλος επικύρωσαν  την υποστήριξή τους  στην παράταξη του Μανώλη Κοκοσάλη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ