Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης στο Κουμ Καπί

Ο χώρος γύρω από το σημείο της καθίζησης έχει περιφραχτεί, και άμεσα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες της αποκατάστασης.

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα έχει αποκατασταθεί η καθίζηση στην Ακτή Μιαούλη στο Κουμ Καπί, που προκλήθηκε χθες τις πρωινές ώρες.

Ο χώρος γύρω από το σημείο της καθίζησης έχει περιφραχτεί, και άμεσα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες της αποκατάστασης.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας το πρόβλημα το έως το Σάββατο θα έχει αντιμετωπισθεί.

Σημείωσε πάντως πως στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η οριστική αντιμετώπιση του φαινομένου των καθιζήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Κουμ Καπί και κάτι τέτοιο θα γίνει εφικτό μόνο με μια ουσιαστική παρέμβαση την οποία σχεδιάζει ο δήμος Χανίων για ολόκληρο το παραλιακό.

Τόνισε δε, πως ήδη για το σκοπό αυτό υπάρχουν και οι ανάλογες μελέτες.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση