Ξεκινούν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό στο Τσαλικάκι

Ξεκινούν οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό στο Τσαλικάκι

Τη σύμβαση υπέγραψε ο Μενέλαος Μποκέας

Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά να εκτελείται το αντιπλημμυρικό έργο στην οδό 16 Μαρτύρων στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι) της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου , καθώς σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο. Το έργο «Εξασφάλιση προσπελασιμότητας και συνθηκών οδικής ασφάλειας στην οδό 16 Μαρτύρων στην περιοχή Αγίας Μαρίνας – Τσαλικάκι του Δήμου Μαλεβιζίου» συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 768.000,00€ εντάχθηκε προς χρηματοδότηση τον Ιούνιο του 2020 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

«Μια από τις πρώτες προεκλογικές μας δεσμεύσεις, ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο για το Μαλεβίζι, το αντιπλημμυρικό της οδού 16 Μαρτύρων στο Τσαλικάκι, γίνεται πράξη. Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου. Είναι η αρχή του τέλους της μακρόχρονης ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής, που τώρα πια θα πάψει να βουλιάζει με την πρώτη βροχή.

Έργο πνοής και αξιοπρέπειας που έγινε πραγματικότητα με υπογραφές  του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και του Υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για τη χρηματοδότηση. Θερμά ευχαριστώ επίσης τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη και τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας. Συνεχίζουμε»!

Το παρών στην υπογραφή της σύμβασης του έργου έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Πετούσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και  ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

αντιπλημμυρικό τσαλικάκι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ