Ξέμειναν από... πινακίδες στο Μηχανολογικό - Δείτε τον λόγο!

Newsroom
Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, δεκάδες είναι στο Ηράκλειο οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται σε αναμονή

Μπροστά σε ένα αδιέξοδο βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες όσοι θέλουν να ταξινομήσουν δίκυκλες μοτοσικλέτες στο Ηράκλειο, καθώς απευθυνόμενοι στην υπηρεσία του Μηχανολογικού έκπληκτοι πληροφορούνται πως δεν υπάρχουν πινακίδες!

Τι ακριβώς όμως συμβαίνει; Εδώ και μήνες τελείωναν τα αποθέματα του υλικού με τις οποίες κατασκευάζονται οι νέες πινακίδες ταξινόμησης στα δίκυκλα και έγκαιρα από το Μηχανολογικό είχαν ενημερώσει τις υπηρεσίες κεντρικά για το πρόβλημα. Να σημειώσουμε πως το πρόβλημα δεν είναι μόνον τοπικά αλλά αφορά όλα τα Μηχανολογικά της χώρας, αλλού πιο ελεγχόμενα αλλού (όπως στο Ηράκλειο πιο πιεστικά ) καθώς οι προμήθειες γίνονται κεντρικά από το διαγωνισμό που πραγματοποιεί το Υπουργείο Μεταφορών για την προμήθεια του υλικού.

Κι ενώ λοιπόν ήξεραν καιρό για το πρόβλημα και έπρεπε να έχει προχωρήσει ήδη ο διαγωνισμός, για λόγους που δεν είναι κατανοητοί η διαδικασία δεν προχώρησε κι έτσι οι κατά τόπους υπηρεσίες βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο αδιέξοδο. Καθημερινά εμφανίζονται στο Μηχανολογικό στο Ηράκλειο εδώ και μια βδομάδα, ενδιαφερόμενοι που έχουν αγοράσει μηχανή και προσπαθούν να ταξινομήσουν τα δίκυκλα τους και τρώνε… πόρτα καθώς τους παραπέμπουν στην Αθήνα όπου περιμένουν τη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive πάνω από 50 είναι οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται σε αναμονή για να πάρουν τις πινακίδες τους και να μπορούν να κυκλοφορήσουν τις μηχανές τους, ενώ τη διάσταση του προβλήματος επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα μας και ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης Δημήτρης Βιδάκης που μίλησε για ένα γενικότερο πρόβλημα που αφορά ολη τη χώρα και που μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός του Υπουργείου επιλύεται με μεταφορά πινακίδων από άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας που έχουν περίσσευμα!

«Εμείς έχουμε αιτηθεί για τις ανάγκες της Κρήτης 3000 πινακίδες για να καλύψουμε τις ανάγκες των δικύκλων ως το τέλος του έτους και περιμένουμε» εξηγεί στο cretalive ο κ. Βιδάκης. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αντίστοιχο πρόβλημα με τις πινακίδες των δικύκλων θα αντιμετωπίσουν σύντομα και όσοι θέλουν να ταξινομήσουν trailer καθώς και σε αυτά τελειώνουν τα αποθέματα!Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ