Ξεσηκωμός των Σωμάτων Ασφαλείας για τον εμπαιγμό
Σε κοινή συνεδρίαση, προχώρησαν σήμερα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία των Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων και Αποστράτων Περιφέρειας Κρήτης
Σε κοινή συνεδρίαση, προχώρησαν σήμερα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία των Ενώσεων Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων και Αποστράτων Περιφέρειας Κρήτης, με "φόντο" τα "κοινά προβλήματα" που όπως τονίζουν χαρακτηριστικά "αφορούν τους εργασιακούς τους κλάδους σε όλους τους τομείς"
"Ο εμπαιγμός η κοροϊδία στα πρόσωπα μας και η εμφανέστατη υποτίμηση της νοημοσύνης μας πρέπει άμεσα να σταματήσουν από την επίσημη Πολιτεία. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!" επισημαίνουν σε κοινή ανακοίνωση τους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Σήμερα, συζητώντας τα κοινά προβλήματα που αφορούν τους εργασιακούς μας κλάδους σε όλους τους τομείς, εκφράζοντας ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
Ο Εμπαιγμός η κοροϊδία στα πρόσωπα μας και η εμφανέστατη υποτίμηση της νοημοσύνης μας πρέπει άμεσα να σταματήσουν από την επίσημη Πολιτεία.
Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ!!!"


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Συνελήφθη και ο διευθυντής του σχολείου για τον άγριο καυγά μαθητών
- Δυο φαμίλιες, μια εγκληματική οργάνωση και … επώνυμοι πελάτες
- Επιτυχημένες και γεμάτες συγκίνηση οι δράσεις ευαισθητοποίησης για την Τρίτη Ηλικία στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας
