ΥΠΕ Κρήτης: Απονομή τίτλων νοσηλευτικής ειδικότητας

Newsroom
Newsroom

Θα ακολουθήσει ημερίδα παρουσίασης των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 0.9.00 π.μ., στην Αίθουσα «Οδυσσέας Ελύτης», Κοινωνικού Χώρου Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9, στο Ηράκλειο) η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση απονομής τίτλων των νοσηλευτικών ειδικοτήτων στους νοσηλευτές/τριες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν την 18μηνη εκπαίδευσης τους και επέτυχαν στις γραπτές και προφορικές εξετάζεις, στις ειδικότητες:

Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής, Γεροντολογικής και Χειρουργικής Νοσηλευτικής, Καρδιαγγειακών Παθήσεων, Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας και Νοσηλευτικής Παίδων.

Ακολούθως της απονομής των τίτλων και ώρα 11.30-13.30 θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα παρουσίασης των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων από τους ειδικευμένους νοσηλευτές & νοσηλεύτριες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Το Πρόγραμμα της παρουσίασης έχει ως ακολούθως:

11.30-11.40: «Γεροντολογική Νοσηλευτική Ειδικότητα», Γκικουρία Αριάδνη, Στρατάκη Ελένη.

11.40-11.50: «Το ταξίδι μας στη Νοσηλευτική Ειδικότητα Κοινοτικής & Δημόσιας Υγείας. Περιγραφή εμπειριών & γνώσεων», Μεϊντάνη Φλώρα, Σταμάτη Μαρία.

11.50-12.00: «Η εμπειρία μου ως ειδικευόμενη στην Παθολογική Νοσηλευτική Ειδικότητα», Μπουτάνη Ειρήνη.

12.00-12.10: «Αποτελέσματα Νοσηλευτή Καρδιαγγειακών Παθήσεων», Μπουντζούκα Χρυσάνθη, Καρακωνσταντάκη Αικατερίνη.

12.10-12.20: «Ψυχιατρική Νοσηλευτική Ειδικότητα: Εκπαίδευση & Κατάρτιση», Δασκαλάκης Μαρίνος.

12.20-12.30: «Στόχοι & Εμπειρίες της Νοσηλευτικής Ειδικότητας Παίδων. Προτάσεις για βελτίωση», Σταμάτη Αικατερίνη Κλεοπατρα, Ανυφαντάκη Κυριακή.

12.30-12.40: «Η Χειρουργική Ειδικότητα από την ματιά των Ειδικευομένων Νοσηλευτών», Μουστάκης Ηλίας, Θεοδοσάκης Ιωάννης.

12.40-12.50: «Το ταξίδι μου στην ειδικότητα της Εντατικής & Επείγουσας Νοσηλευτικής», Ζαφειρίου Τερψιθέα.

Συζήτηση-Συμπεράσματα

 Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Δίνοντας βήμα και λόγο στους ίδιους τους ειδικευόμενους νοσηλευτές θα έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε μαζί τους την εμπειρία της εκπαιδευτικής τους κατάρτισης, γνώσεις του αντικειμένου τους και προτάσεις για τον θεσμό, προωθώντας παράλληλα το έργο τους.

Όπως σε όλες τις δράσεις που φιλοξενούνται στον Κοινωνικό Χώρο, η είσοδος είναι δωρεάνΗ προαιρετική συνεισφορά σε συσκευασμένα τρόφιμα και είδη παντοπωλείου, για την ενίσχυση της δράσης των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο - Φαγητό με την Αγάπη μας) των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού, που στηρίζουν άτομα και οικογένειες σε οικονομική δυσπραγία και αποκλεισμό, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη".

0460695906096590675


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ