Υπεγράφη σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στον Πλατανιά

Υπεγράφη σύμβαση για αντιπλημμυρικά έργα στον Πλατανιά

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν στον οδικό άξονα Ορθουνίου - Καράνου του Δήμου Πλατανιά, για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, το Φεβρουάριο του 2019 .

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Δήμου, Υπογραφή Σύμβασης στο έργο με τίτλο, Αποκατάσταση ζημιών τμήματος του Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Πλατανιά Π.Ε. Χανίων από φυσικές καταστροφές Φεβρουαρίου 2019, Υποέργο (15): «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις υποδομές στις τκ Καράνου και Ορθουνίου», αρχικού προϋπολογισμού 800.000,00 Ευρώ, από το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας,  Δρακάκη Ιωάννη.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν στον οδικό άξονα  Ορθουνίου - Καράνου  του Δήμου Πλατανιά, για την  αποκατάσταση ζημιών που  προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, το Φεβρουάριο του 2019 .

Το έργο περιλαμβάνει Γεωτεχνικές εργασίες και συναφή τεχνικά έργα  αποκατάστασης ζημιών οδοποιίας .

Η παραπάνω σύμβαση είναι σε συνέχεια προηγούμενων συμβάσεων, που έχουν υπογραφή για την αποκατάσταση ζημιών στο Δήμο Πλατανιά και οι εργασίες θα αρχίσουν  το επόμενο διάστημα.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ