Υπό την υποστήριξη του Χάρη Καββαδία το πρόγραμμα "Ολυμπιακής Παιδείας-4η Ολυμπιακή εβδομάδα στα Σχολεία"

Newsroom
Newsroom

O CEO της MEGAPLAST κος Χάρης Καββαδίας, στηρίζει το πρόγραμμα.

μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2024, το πρόγραμμα "Ολυμπιακής Παιδείας-4η Ολυμπιακή εβδομάδα στα Σχολεία" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στο οποίο συμμετείχαν 12 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, εκπαίδευσης, 1 Σχολείο της Κύπρου, 1 Σχολείο της Ομογένειας από την Αφρική και 1 Σχολείο της Ομογένειας από τη Γερμανία, μετά από κλήρωση που είχε γίνει.

Η θεματική ενότητα της Ολυμπιακής εβδομάδας 2024, ήταν "H Ολυμπιακή εβδομάδα στο δρόμο για το Παρίσι 2024".

Στο 3ήμερο αυτό, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αγωνίσματα, να παρακολουθήσουν χρήσιμες ομιλίες αλλά και να γνωρίσουν πρότυπα του αθλητισμού – Ολυμπιονίκες & Παραολυμπιονίκες.

ρρ

Η δυναμική υποστήριξη από τον Χάρη Καββαδία

O CEO της MEGAPLAST κος Χάρης Καββαδίας, στηρίζει το πρόγραμμα και υποστήριξε την συμμετοχή στην Ολυμπιακή εβδομάδα των Ελλήνων Μαθητών, 8 παιδιών και 2 συνοδών εκπαιδευτικών από το Δημοτικό Σχολείο Λουμπούμπασι της Λ. Δ. Κογκό, σχολείο στο οποίο φοίτησε και ο ίδιος, καλύπτοντας όλα τα έξοδα του ταξιδιού τους από την Αφρική στην Ελλάδα.

κκ

Χαρακτηριστικές ήταν οι ευχαριστίες της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας προς το πρόσωπο του κυρίου Χάρη Καββαδία: "Πολλές ευχαριστίες, οφείλουμε στον κύριο Χάρη Καββαδία, ο οποίος με την ευγενική προσφορά του φρόντισε να γίνει πραγματικότητα το μεγάλο ταξίδι του Δημοτικού Σχολείου Λουμπουμπάσι της Λ.Δ. του Κονγκό, στο οποίο είχε φοιτήσει και ο ίδιος όταν ήταν μικρός και την κυρία Πέλλα Πετράκη-Καββαδία, ιατρό τρόπου ζωής, για την εξαιρετική της παρουσίαση στη συμβολή της άσκησης στη βελτίωση της υγείας".

kav2

 Τέλος, η Δρ. Πέλα Πετράκη-Καββαδία, με μία πολύ ενδιαφέρουσα και διαδραστική ομιλία της, μετέφερε στα παιδιά τη σημαντικότητα της άσκησης για την βελτίωση της υγείας, την διαφορά της άσκησης- άθλησης- κίνησης, και προσέφερε σε όλους τους μαθητές μία κάρτα υγείας ως οδηγό για ένα υγιεινό τρόπο ζωής και καλών συνήθειων.

ππ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ