Υποδοχή ολοκαίνουργιου κρουαζιερόπλοιου στη Σούδα!

Υποδοχή ολοκαίνουργιου κρουαζιερόπλοιου στη Σούδα!

Το “Silver Moon” της εταιρίας SILVERSEA στην έναρξης της νέας σεζόν για τον τουρισμό κρουαζιέρας.

Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο “Silver Moon” της εταιρίας SILVERSEA υποδέχθηκε το λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, ξεκινώντας ουσιαστικά τη νέα σεζόν για τον τουρισμό κρουαζιέρας.

Το πλοίο ήρθε χωρίς επιβάτες, καθώς θα μείνει λίγες ημέρες για εφοδιασμό και θα ξεκινήσει για το παρθενικό του ταξίδι. Ανάμεσα στους σταθμούς της κρουαζιέρας θα είναι είναι τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Μαζί του ήταν και το μικρότερο “Silver Explorer” της ίδιας εταιρίας. Η SILVERSEA έχει ως έδρα το πριγκιπάτο του Μονακό και πραγματοποιεί κρουαζιέρες για… υψηλά βαλάντια, προσφέροντας τις κορυφαίες υπηρεσίες μέσα στα πλοία της.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας, ο κάθε επιβάτης -κυρίως Αμερικανοί- ξοδεύουν σε κάθε σταθμό του ταξιδιού περίπου 300 με 400 δολάρια. Και μόνο αυτό δείχνει ότι η άφιξη της συγκεκριμένης εταιρίας αποτελεί σημαντικό “χαρτί” για την τοπική οικονομία τη φετινή, εξίσου δύσκολη, σεζόν.

Να σημειωθεί η εταιρία είχε προσφέρει πριν από λίγα χρόνια στον Δήμο Χανίων τον εξοπλισμό του πλοίου της “Silver Spirit”, προκειμένου να προχωρήσει στην πλήρη αντικατάσταση του εσωτερικού του. 

Δείτε επίσης:

Με 15 πτήσεις η "επίσημη πρώτη" της σεζόν στο Ηράκλειο - Εικόνες από το αεροδρόμιο

Από την Κρήτη η επανέναρξη της κρουαζιέρας από την TUI Cruises

"Αισθανόμαστε ασφάλεια στην Κρήτη" - Τι λένε τουρίστες στην κάμερα του Cretalive!

Μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στέλνει η ΕλλάδαΔιαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ