Υπογραφές στη νέα σύμβαση πρακτόρων - οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Υπογραφές στη νέα σύμβαση πρακτόρων - οδηγών τουριστικών λεωφορείων

Με 3ετή διάρκεια η νέα Σ.Σ.Ε. "με γνώμονα την εργασιακή ειρήνη για το καλό του Τουρισμού"

Χρειάστηκαν μήνες διαπραγματεύσεων αλλά τελικά φαίνεται πως βρήκαν τη "χρυσή τομή" και υπέγραψαν! Ο λόγος για το Σύνδεσμο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» που σήμερα υπέγραψαν τη νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα σύμβαση έχει "3ετή διάρκεια, με γνώμονα την εργασιακή ειρήνη για το καλό του Τουρισμού, στις δύσκολες μέρες που περνάμε".

Μεταξύ όσων προβλέπονται στη νέα σύμβαση είναι και αυξήσεις για το 2022 και το 2023.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Οδηγών "Ο Ερμής" αναφέρει:

"Ύστερα από ένα δύσκολο 2020, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για εργασία των μελών μας και έχοντας επίγνωση, όσο ποτέ άλλοτε, του αναγκαίου και του εφικτού, η Διοίκηση του Σωματείου μας ανακοινώνει ότι, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, αποτελεί πλέον γεγονός η  κατάρτιση νέας τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων Κρήτης. 
Για την ευόδωση της προσπάθειας αυτής ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν την Διοίκηση του Σωματείου μας, την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, το Ε.Κ.Η., όλα τα σωματεία που στάθηκαν δίπλα μας και ασφαλώς τον νομικό μας σύμβουλο κ. Βασίλη Νιζάμη, άοκνο συμπαραστάτη των μελών μας". 
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ