Αφροδίτη: Είμαι χοντρή, είναι αλήθεια και δεν είναι κακό

Αφροδίτη: Είμαι χοντρή, είναι αλήθεια και δεν είναι κακό

Η Αφροδίτη μίλησε για την εμπειρία της από το «Big Brother», τη διαφορετικότητα και την απώλεια του πατέρα της

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή κάθισε στον καναπέ του «Dot.» και μίλησε για την εμπειρία της από το «Big Brother», αλλά και για τα μηνύματα μίσους, που δέχεται στα social media. 

«Μετά το Big Brother έχουν αυξηθεί τα μηνύματα μίσους που λαμβάνω. Ο κόσμος έχει πολύ μένος μέσα του, αν σου ευχηθούν με έναν τρόπο θάνατο… Νομίζω δεν μπορείς να το πεις με έναν ωραίο τρόπο. Αναγκαστικά πρέπει να γελάσω γιατί αυτός ο άνθρωπος δεν έχει σκεφτεί ότι είμαι κόρη κάποιων ανθρώπων. Ο άνθρωπος ο καλός χαίρεται με τη χαρά σου. Οπότε αν εγώ είμαι καλά και θέλεις να με θάψεις τρία μέτρα κάτω από τη γη, έχεις πρόβλημα. Είτε ζηλεύεις που είμαι καλά με τον εαυτό μου, είτε δεν έχεις αγαπηθεί» τόνισε η πρώην παίκτρια του «Big Brother». 

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την αποδοχή της διαφορετικότητας. «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει το body positivity. Υπάρχει το body shaming. Είτε είσαι 30 είτε είσαι 130 κιλά. Έβλεπα τον τρόπο που μου φέρονταν. Αυτό το επικριτικό, αν έχεις κάτι διαφορετικό. Ναι, είμαι χοντρή δεν είναι κακό, δεν με νοιάζει».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ