Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στη σειρά

Αγριες Μέλισσες spoiler: Ο Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στη σειρά

Νέος «κακός» στο Διαφάνι τη νέα σεζόν

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» βάζει και επίσημα πλώρη για μια νέα, τρίτη σεζόν, στην οποία το Διαφάνι θα βυθιστεί στην σκοτεινή περίοδο της επταετίας της Χούντας. Όπως έγινε γνωστό, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει και επισήμως τη συνέχεια της σειράς εποχής, για την οποία έχουν γραφτεί πολλά όλο αυτό το διάστημα. Οι «Άγριες Μέλισσες» θα περάσουν στην περίοδο της Δικτατορίας με νέες ιστορίες να ταλανίζουν τους ήρωες της σειράς.

Σε αυτό το πλαίσιο, το σεναριακό δίδυμο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» εντάσσει στο ήδη λαμπερό καστ του σίριαλ έναν ακόμη ηθοποιό. Πρόκειται για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος έρχεται να αναλάβει τον ρόλο του «κακού», παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Δούκα Σεβαστό και Μάνο Βόσκαρη.

Ποιος ο ρόλος του Αιμίλιου Χειλάκη στις «Άγριες Μέλισσες»
Φυσικά, ο Δούκας Σεβαστός παραμένει στο στόρι της σειράς «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται όμως πως δεν θα βρίσκεται στο Διαφάνι όταν ξεσπά η Δικτατορία. Στο σπίτι των Σεβαστών αναμένεται να δούμε τον Ακύλα, έναν άνδρα που συνεργάζεται με το καθεστώς και έχει έρθει να προκαλέσει νέους πονοκεφάλους στην Ελένη και τις αδερφές της.

Την αποκάλυψη έκανε από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας. Όπως είπε, ο Αιμίλιος Χειλάκης «θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά, τον Ακύλα Μεγαρίτη. Είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, είναι στη φυλακή αυτή τη στιγμή, αποφυλακίζεται και θα είναι στο Διαφάνι και θα είναι συνεργός του καθεστώτος».

Πού έχουμε ακούσει το όνομα του ήρωα στις «Άγριες Μέλισσες»

Το όνομά του έχει αποκαλυφθεί ήδη στις τρέχουσες εξελίξεις της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο αδερφός του, Αχιλλέας, είναι εκείνος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό προκειμένου να εκδικηθεί την απόφασή του ως βοηθού εισαγγελέα στη δίκη που έστειλε τον Ακύλα στη φυλακή.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό», τον Αιμίλιο Χειλάκη θα τον δούμε και στο τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου των «Άγριων Μελισσών» σε μια καθοριστική σκηνή.
 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ