Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει;»

Newsroom
Newsroom

«Η κρίση είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να τα κρίνεις σωστά. Ο χρόνος δεν φέρεται σωστά σε κανέναν. Δεν θα άλλαζα κάτι στην εμφάνισή μου».

Στις ηλικιακές κρίσεις που έχει περάσει στο παρελθόν αλλά και σε αυτές που ενδεχομένως να περάσει και στο μέλλον αναφέρθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, σε δηλώσεις του το βράδυ της Τρίτης 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για τη σύζυγό του, λέγοντας: «Είμαστε τόσο καλά με τη γυναίκα μου που στον προσωπικό μας χρόνο θέλουμε να είμαστε μαζί».

«Όλοι μας έχουμε σκεφτεί να δώσουμε τέλος σε μια σχέση» παραδέχτηκε στη συνέχεια και ακόμη τόνισε για το πέρασμα του χρόνου: «Είμαι 53 ετών, ξέρεις πόσες ηλικιακές κρίσεις έχω περάσει; Των 20, των 30, των 40, των 50. Κι έχω να περάσω, αν ζω, των 60, των 70, των 80».

Τέλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης συμπλήρωσε ότι: «Η κρίση είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πρέπει να τα κρίνεις σωστά. Ο χρόνος δεν φέρεται σωστά σε κανέναν. Δεν θα άλλαζα κάτι στην εμφάνισή μου».

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ