Αλλάζει τηλεοπτική στέγη η Κατερίνα Καινούργιου;

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη η Κατερίνα Καινούργιου;

H Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο κανάλι

Μεταγραφή-βόμβα φαίνεται πως είναι στα σκαριά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο κανάλι και συγκεκριμένα τον Alpha.

Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για επιστροφή της παρουσιάστριας στο κανάλι μετά από 5 χρόνια.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Από την ομάδα της εκπομπής αναμένεται να μείνει εκτός ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.

Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι το Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ