Άντι Μακντάουελ: «Όταν άφησα τα μαλλιά μου να γκριζάρουν νιώθω πιο δυνατή από ποτέ»

Άντι Μακντάουελ: «Όταν άφησα τα μαλλιά μου να γκριζάρουν νιώθω πιο δυνατή από ποτέ»

Πώς συνδέεται η πρόσφατη καραντίνα με την απόφαση της 63χρονης ηθοποιού να αφήσει στην άκρη τις βαφές.

Ένα νέο μοτίβο διαφάνηκε στις φωτογραφίες του 74ου Φεστιβάλ των Καννών. Μεγάλες σταρ όπως οι Άντι ΜακΝτάουελ, Ντζόντι Φόστερ, Χέλεν Μίρρεν, πόζαραν στο φακό χωρίς να κρύβουν τα γκρίζα ή λευκά μαλλιά, τις ρυτίδες τους. Η ΜακΝτάουελ σε νέα συνέντευξή της στην αμερικανική Vogue μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις βαφές μαλλιών – τουλάχιστον για λίγο. Αν και ελπίζουμε κάποια στιγμή αυτές οι εξηγήσεις να γίνουν περιττές.

«Στην αρχή της καραντίνας όταν άρχισαν να μακραίνουν τα μαλλιά μου, τα παιδιά μου μού έλεγαν ότι φαίνομαι γ***τη με τα γκρίζα μαλλιά μου. Κάθε φορά που τα μάζευα σε κότσο, μπορούσες να δεις μόνο τα χρώματα από το αλάτι και το πιπέρι, και αυτό είμαι στην πραγματικότητα. Συγκρίνω τον εαυτό μου με τον George Clooney, γιατί όχι;».

Η 63χρονη ηθοποιός επισήμανε ότι «από τη στιγμή που άφησα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα, το ένστικτό μου αποδείχθηκε σωστό γιατί ποτέ ξανά δεν είχα νιώσει πιο δυνατή. Τώρα νιώθω ειλικρινής. Νιώθω απροσποίητη. Νιώθω ότι αγκαλιάζω ακριβώς αυτό που είμαι. Νιώθω πραγματικά άνετη. Και με πολλούς τρόπους, νομίζω ότι τα μαλλιά μου δείχνουν πιο εντυπωσιακά στο πρόσωπό μου. Απλά, νιώθω ότι μου ταιριάζουν».

Η Andie MacDowell κατέληξε ως εξής: «[Τα βαμμένα μαλλιά] δεν ταίριαζαν πια με την ηλικία που έδειχνε το πρόσωπό μου. Τώρα νιώθω κατά κάποιο τρόπο ότι φαίνομαι νεότερη, γιατί τα μαλλιά μου δείχνουν πιο φυσικά. Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι. Είναι μια δυναμική κίνηση, αυτό λέω στους ατζέντηδές μου. Αυτό ακριβώς που είχα ανάγκη αυτή τη στιγμή».

Πηγή: Marie Claire

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ