Αντίνοος Αλμπάνης: Είχα στενή σχέση με τον Φιλιππίδη, δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου σε όσα άκουσα μετά

Αντίνοος Αλμπάνης: Είχα στενή σχέση με τον Φιλιππίδη, δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου σε όσα άκουσα μετά

«Είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη»

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τη στενή σχέση που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως ένιωσε όταν έμαθε όλα για όσα κατηγορείται ο συνάδελφός του.

«Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια αλλά εξαιρετικά στον Μίνω, αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή Dot.

Θυμίζουμε πως ο δικηγόρος Θέμης Σοφός παραιτήθηκε από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες»
«Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου».

«Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες και μάλιστα τις εποχές που πιστεύαμε ότι όσο πιο δύσκολη είναι η συνθήκη της συνεργασίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το credit που παίρνεις. Φυσικά και τότε θεωρούσα ότι αυτό είναι κανονικό. Επιδίωκα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επιβιώσω»

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ