Αποθέωσαν τη Λένα Ζευγαρά στην πρεμιέρα της!

Ασύλληπτες εικόνες από την sold out πρεμιέρα

Η επιστροφή της Λένας Ζευγαρά, στη νυχτερινή Αθήνα, από το πρώτο κιόλας διήμερο της πρεμιέρας της, διαμόρφωσε εκ νέου, το χάρτη της διασκέδασης, κατατάσσοντάς την, και πάλι, στην κορυφή, της προτίμησης του κόσμου!

Μετά από δύο περίπου χρόνια αποχής, λόγω της Covid 19, οι πόρτες του ανανεωμένου «Τokyo Theater Athens», άνοιξαν ξανά, για να υποδεχτούν την ερμηνεύτρια των μεγαλύτερων επιτυχιών, κάνοντας άπαντες, να παραμιλήσουν.

Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά

Τόσο με τη φαντασμαγορική διακόσμηση του, «ντυμένο» με καθρέφτες από άκρη σε άκρη του, όσο και με ότι πιο υπερσύγχρονο υπάρχει σε φωτισμό, ειδικά διαμορφωμένο από την αρχή,  για να φιλοξενήσει, το νυχτερινό comeback, της ερμηνεύτριας-φαινόμενο, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, δημιουργώντας μία  «λαοθάλασσα» κόσμου, που έσπευσαν να την απολαύσουν ξανά, on stage.

Όπως την Παρασκευή, έτσι και το Σάββατο, οι εμφανίσεις της ανανεωμένης Λένας Ζευγαρά, προκάλεσαν ντελίριο στον κόσμο, που την «έχτισαν» με «βουνά» από λουλούδια, και που δεν σταμάτησαν, στιγμή να της δείχνουν, το πόσο «διψούσαν», για εκείνη, όπως αντίστοιχα, τους έδειξε και εκείνη, δίνοντας, όλο το ερμηνευτικό της είναι επί σκηνής, πρωταγωνιστώντας, στο απόλυτο live!

Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά

Δείτε επίσης:

Λένα Ζευγαρά: Το «Κάρμα» της «έσπασε» κάθε ρεκόρ στο YouTube μέσα σε 5 μέρες

Ο Νίκος Μουτσινάς τα «σπάει» με τη Λένα Ζευγαρά και υπογράφει δισκογραφικό συμβόλαιο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ