Λένα Ζευγαρά: Το «Κάρμα» της «έσπασε» κάθε ρεκόρ στο YouTube μέσα σε 5 μέρες

ο «Κάρμα», το μουσικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού που ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και αμέσως, έγινε must!

Η Λένα Ζευγαρά έχει το «Κάρμα» της επιτυχίας! Το νέο της single αγαπήθηκε αμέσως, από το κοινό και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views, σε λίγες ημέρες, συνεχίζοντας,  το προσωπικό της σερί,  των no1 hits.

Το «Κάρμα», το μουσικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού που ξεσηκώνει από το πρώτο κιόλας άκουσμα, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και αμέσως, έγινε must! Το music video, με το ευρηματικό concept της «G2 Entertainment Group», σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, παραμένει σταθερά στα top trends του YouTube,  και συνεχίζει ακάθεκτο, ενώ το τραγούδι έχει γίνει viral στα social media και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Με το «Κάρμα», σε μουσική του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, η ερμηνεύτρια - φαινόμενο συνεχίζει να μας χαρίζει τραγούδια που γίνονται μεγάλες επιτυχίες, εισπράττοντας και ανταποδίδοντας πάντα την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ