Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου κατά της Σκορδά

Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου κατά της Σκορδά

Τα fake news για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη, έχουν πυροδοτήσει μία σειρά εξελίξεων στα media, με την Κατερίνα Καινούργιου να «αδειάζει» την Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της

Τα fake news για τον γάμο της Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, έχουν πυροδοτήσει από την προηγούμενη εβδομάδα ένα ντόμινο εξελίξεων στον χώρο των media. Αυτή τη φορά τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό για τη Δανάη Μιχαλάκη, οδήγησαν την Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» να απαντήσει.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε επί του θέματος, λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της «αδειάζοντας» την Φαίη Σκορδά.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα.

Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή, επειδή… Τώρα συγκινούμαι…

Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι.

Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ