Αυτοκίνητο ντυμένο με φουσκωτά μπουφάν

Newsroom
Newsroom

Η συνεργασία Moncler και Mercedes-Benz

Εντυπωσιάζουν με την αναμενόμενη συνεργασία τους ο Moncler και η Mercedes-Benz: Τα φουσκωτά μπουφάν του ιταλικού οίκου μόδας ερμηνεύονται ως στοιχείο σχεδιασμού αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας που δημιούργησε ο Gorden Wagener, Chief Design Officer στον όμιλο Mercedes θα παρουσιαστεί στις 20 Φεβρουαρίου στο show «The Art of Genius» του Moncler στο Olympia London, στο πλαίσιο της London Design Week 2023. Οι αναρτήσεις των δύο εταιρειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύονται από την επισήμανση «να αναμένετε το απροσδόκητο».

Μαύρα αυτοκίνητα για έρημο, με ελαστικά από φουσκωτά μπουφάν φέρουν το λογότυπο της Mercedes-Benz. Πίδακες λευκών ηλεκτρικών ακτίνων αναβλύζουν από κάτι που μπορεί να είναι ελαστικό αυτοκινήτου ή ηχείο. Ένας προβολέας φωτίζει έντονα, αναδεικνύοντας το περίγραμμα ενός κιβωτιόσχημου εμπρόσθιου προφυλακτήρα.

Επιθυμώντας να απαλλαγεί από τα δεσμά των δύο εποχικών show κολεξιόν κάθε χρόνο, ο οίκος εγκαινίασε το 2018 το Moncler Genius· η κίνηση προς μηνιαίες κολεξιόν του επέτρεψε να συνεργαστεί με άλλες φίρμες και η συνέργεια με τη Mercedes-Benz ενδέχεται να οδηγήσει στο «The Art of Imagination».

Στο show «The Art of Genius», ο Moncler θα παρουσιάσει επίσης, συνεργατικές κολεξιόν που δημιούργησε μαζί με Alicia Keys, Pharrell Williams, Roc Nation του Jay-Z, Adidas Originals, Palm Angels, FRGMT και Salehe Bembury.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ