Βίκυ Κάβουρα: “Είναι πολύ δύσκολο, έχω τρεις μέρες να φάω”

Βίκυ Κάβουρα: “Είναι πολύ δύσκολο, έχω τρεις μέρες να φάω”

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ίδια

Σε μία καταγγελία “βόμβα” προχώρησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία αποχώρησε από την παράσταση που σκηνοθετεί ο Παντελής Καναράκης.

Η ηθοποιός μιλώντας στις κάμερες έκανε λόγο για οικονομικό εκβιασμό και υποστήριξε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με την ίδια, έκανε πρόβες για δύο μήνες για την παράσταση, έχοντας προσυμφωνήσει την αμοιβή της και την τελευταία στιγμή ενημερώθηκε πως θα πάρει το 1/4 του ποσού.

“Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Έχω τρεις ημέρες να φάω, κυριολεκτικά” δήλωσε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα. “Δεν ξέρω πώς να το πω για να μην παρεξηγηθεί. Είναι κάτι πολύ χοντρό. Είναι βαρύ και με έχει πειράξει πάρα πολύ” πρόσθεσε εξηγώντας πως ανάμεσα στην ίδια και τον Παντελή Καναράκη δεν έχει συμβεί κάτι ωστόσο περίμενε διαφορετική αντιμετώπιση από αυτόν.

“Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε ‘αυτό και άμα σου αρέσει’. Οι ηθοποιοί έχουμε μεγάλη αγάπη για το θέατρο και εκεί ακριβώς πατάνε πολλοί και μας έχουν κατεβάσει πολύ, πολύ, πολύ τον μισθό” σημείωσε. Η Βίκυ Κάβουρα δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποσό αλλά τόνισε πως πρόκειται για “ξεκάθαρη προσβολή”.

“Το ποσό ήταν συμφωνημένο πριν από δύο μήνες, όταν ξεκίνησαν οι πρόβες και άλλαξε τώρα στο 1/4 του χαμηλού ποσού που ήταν ήδη. Αυτό που άκουσα ήταν ‘μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες’, σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα” είπε.

“Το τουμπεκί πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή” ανέφερε. “Βεβαίως και πήρα τηλέφωνο τον Παντελή Καναράκη, αλλά όσο πιο καλός είσαι, τόσο πιο πολύ σε πατάει ο άλλος κάτω. Αισθάνθηκα κάτι τέτοιο και αυτό δεν θα το επιτρέψω από εδώ και πέρα σε κανέναν», συμπλήρωσε η Βίκυ Κάβουρα.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ