Βούλα Πατουλίδου για πλαστικές επεμβάσεις: «Μου έξυσαν όλο το δέρμα. Βίωσα απίστευτο πόνο»

Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου και μεταξύ άλλων, μίλησε χωρίς κόμπλεξ για τις επεμβάσεις αισθητικής που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Ιδιαίτερη αναφορά στην εν λόγω κατάθεση ψυχής έγινε και στο bullying που δέχτηκε σχετικά με της εμφάνισή της καθώς και στον λόγο που αποφάσισε να προβεί σε παρεμβάσεις.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης είπε αρχικά για την απόφασή της: «Δεν έκανα πλαστική για να αρέσω αλλά για να μου αρέσω. Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο, αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στον γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στο κόσμο;” Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Γι’ αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δε μπορείς να το ευχαριστηθείς. Γι’ αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ότι τους ενοχλεί στην εμφάνισή τους».

Στη συνέχεια μίλησε για την ηλικία της λέγοντας σχετικά με σχόλια που λαμβάνει: «Έχω γίνει 53 ετών και μου λένε, “τι ωραία γυναίκα που είστε”. Τους απαντώ, “Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;”».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν έχει δεχτεί bullying είπε: «Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων φαίνεται θεριό. Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ότι έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου; Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στο στύλο για να μη φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιείς ότι έτσι πρέπει να συμβεί».

Βούλα Πατουλίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Με τόσα σημάδια, τι να κρύψεις;»

«Η μεγαλύτερή μου αγωνία ήταν ένα σεληνιακό μάγουλο. Με τόσα σημάδια άντε να ντυθείς. Τι να κρύψεις; Πόσο να πέσουν τα μαλλιά και να φαίνονται μόνο τα μάτια σου; Από τη στιγμή λοιπόν που υπήρχε η δυνατότητα – και όποιος πει ότι δεν πονάει να έρθει να το πει σε εμένα – γιατί να μην το κάνεις και γιατί να το έχεις τόσο κρυφό; Είναι μειωτικό να πεις ότι εγώ έχω γίνει 100 χρονών, αλλά δείχνω καλύτερα;» ανέφερε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ