Μίνα Ορφανού: «Θα ήθελα πάρα πολύ να με σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Μίνα Ορφανού: «Θα ήθελα πάρα πολύ να με σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Τί αποκάλυψε η ηθοποιός

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τη νέα του σειρά, για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για την επίθεση που δέχτηκε μια φίλη της.

«Άφησα το χώρο της υποκριτικής επειδή δεν ήθελα να πληρώνομαι με ποσοστά. Ο χώρος δεν είναι καθαρός, έχω δει πολλά που δεν μου άρεσαν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ηθοποιός δεν πρέπει να προσβάλει ούτε χοντρούς, ούτε διεμφυλικούς. Με ενοχλεί όταν ένας ηθοποιός ντύνεται γυναίκα για ένα ρόλο, γίνεται καρικατούρα και με προσβάλει».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι «Θα ήθελα πάρα πολύ να με σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης».

«Είδα έναν άψογο άνθρωπο απέναντί μου. Δεν πέφτω από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις, αυτά πάντα γινόντουσαν. Πολλά αγόρια κάτω των 16 ετών μού στέλνουν μηνύματα και μου λένε “γνώρισέ μας σε αυτούς και εμείς θα κάνουμε τα πάντα”», υπογράμμισε σχετικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε μία φίλη της διεμφυλική.

«Φίλη μου διεμφυλική δέχτηκε επίθεση από μαθητές σχολείου. Τη χτύπησαν, την έπιασαν από το λαιμό, την έφτυσαν και ο διευθυντής τους είπε να το κάνουν. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθαν και έβαλαν χειροπέδες στη φίλη μου. Τα διπλώματα είναι χαρτί υγείας, δεν μου λένε τίποτα. Ηθοποιός δεν δέχτηκε να παίξει μαζί μου, λέγοντας “δεν παίζω με τοιούτους”. Αν είχα μούσια και με έλεγαν Χρήστο δεν θα είχαν πρόβλημα», τόνισε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ