Δίκη Ντεπ – Χερντ: Από την Τρίτη και έπειτα η τελική απόφαση

Δίκη Ντεπ – Χερντ: Από την Τρίτη και έπειτα η τελική απόφαση
Newsroom
Newsroom

Η τελική απόφαση στη δικαστική μάχη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ αναμένεται το νωρίτερο την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, οπότε ξεκινά και πάλι να συνεδριάζει το σώμα των ενόρκων, ή αργότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η δίκη Ντεπ Χερντ που είχε ξεκινήσει στις 12 Απριλίου ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.  

Όσο για την τελική απόφαση, εκείνη αναμένεται από την ερχόμενη Τρίτη, 31 Μαΐου, και έπειτα, οπότε ξεκινά να συνεδριάζει και πάλι το επταμελές σώμα των ενόρκων.

Σημειώνεται πως η ερχόμενη Δευτέρα, 30 Μαϊου, είναι δημόσια αργία στις ΗΠΑ (Memorial Day).


Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του ηθοποιό Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατ. δολάρια, για ένα άρθρο που εκείνη είχε δημοσιεύσει με την υπογραφή της το 2018 στην Washington Post, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία.


Ώρα αποφάσεων για Ντεπ – Χερντ: Το χρονικό της κινηματογραφικής δίκης
Η Άμπερ Χερντ, από την πλευρά της, προχώρησε εν συνεχεία και εκείνη σε μήνυση κατά του Ντεπ, ζητώντας ως αποζημίωση 100 εκατ. δολάρια, έπειτα από δηλώσεις του Άνταμ Γουόλντμαν, δικηγόρου του Αμερικανού ηθοποιού, που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.  

Πηγή: kathimerini.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ