Διονύσης Σχοινάς: Αποκαλύπτει τον πεντάλογο της συζυγικής ευτυχίας

Τι είπε για την σχέση του με τον γιο του

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού για την σχέση του με τον γιο του, αλλά αποκάλυψε και τον πεντάλογο της συζυγικής ευτυχίας, δεδομένου ότι είναι μαζί με την Καίτη Γαρμπή 25 χρόνια.

Τι είπε ο Διονύσης Σχοινάς για την σχέση του με τον γιο του

Σχετικά με το πως αντιμετωπίζει τον γιο του, ο Διονύσης Σχοινάς τόνισε: “Mε τον γιο μου δεν έχω μαλώσει ποτέ. Είναι φιλαράκι μου από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε. Είναι ο μικρός μου αδερφός και μέχρι τώρα μου έχει βγει σε πάρα πολύ καλό”.

Στην ερώτηση για το αν κάνει μπότοξ, απάντησε: “DNA είναι, δεν κάνω τίποτα”. “Δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω πειραχτεί ποτέ… Δεν φαίνεται;”

O Διονύσης Σχοινάς είπε ότι παρακολουθεί τηλεόραση, αλλά αναφέρθηκε και στα προγράμματα που αποφεύγει: “Αυτά που μαζεύονται γυναίκες, τα ριάλιτι τα ψεύτικα. Ο κόσμος θέλει αλήθεια. Δεν μπορεί το στημένο.”

Η δήλωση που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς για τον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή

Όσον αφορά στον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή και τα χρόνια που είναι μαζί, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε: “Είκοσι πέντε”. Ο ίδιος ομολόγησε στην κάμερα ότι έχει τσακωθεί πολλές φορές και ότι έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι. “Τρία λεπτά” είπε ο Διονύσης Σχοινάς όσον αφορά τον χρόνο που κάνει για να γυρίσει πίσω στην Καίτη Γαρμπή μετά από έναν τσακωμό τους. Ο τραγουδιστής συνέχισε, λέγοντας: “Με τον άνθρωπο που αγαπιέσαι τόσα χρόνια, φεύγεις για να μην πεις την παραπάνω κουβέντα που μένει. Ξαναγυρίζεις πίσω και είναι όλα καλά”.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε  και τον πεντάλογο της συζυγικής επιτυχίας είναι ” ο σεβασμός, ο θαυμασμός, η ελευθερία, η παρέα και πολύ σεξ”.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ