Είναι οριστικό: Eκτός Big Brother o Γιώργος Τσαλίκης!

Είναι οριστικό: Eκτός Big Brother o Γιώργος Τσαλίκης!

H… αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη δυσαρέστησε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ

Ανατροπή σε αυτά που είχαν δημοσιοποιηθεί για την παρουσίαση του Big Brother. Να θυμίσουμε ότι εδώ και καιρό υπήρξαν φήμες και πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Τσαλίκη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ. 

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο τραγουδιστής αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες πως έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχει μιλήσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ενώ μάλιστα η… αποκάλυψη του Γιώργου Τσαλίκη δυσαρέστησε τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και πως θα υπήρχαν εξελίξεις.

Έτσι κι έγινε λοιπόν, αφού… ανεπίσημα μεν… αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother. Μιλώντας μάλιστα με στελέχη του σταθμού είπαν ότι «παρά το γεγονός ότι υπήρξε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες της εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις».  

H διοίκηση του ΣΚΑΪ «ενοχλήθηκε» που ο Τσαλίκης αποκάλυψε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό και έτσι αποφάσισε να μην προχωρήσει η συνεργασία.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ