Έλενα Χριστοπούλου σε Δέσποινα Βανδή: «Σουρεαλίζομαι»

Έλενα Χριστοπούλου σε Δέσποινα Βανδή: «Σουρεαλίζομαι»

Οι δύο εκρηκτικές γυναίκες βρέθηκαν μαζί στην Κέρκυρα και σε ένα πολύ γνώριμό μας σπίτι

Στα καντούνια της πόλης  της Κέρκυρας βρέθηκαν η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Χριστοπούλου. Κάποια στιγμή βρέθηκαν και στο σπίτι  που γυρίστηκε η «Κόμισσα της Κέρκυρας» μια από τις πιο γνωστές ταινίες της Ρένας Βλαχοπούλου.

Για τα γυρίσματα είχε χρησιμοποιηθεί μόνο το μπαλκόνι με τη μοναδική θέα όπως θα ακούσετε και στο βίντεο και οι δύο φίλες συζήτησαν για την ταινία. Η πιο αστεία σκηνή για τη Δέσποινα Βανδή είναι όταν στην ταινία η Βλαχοπούλου είπε ότι για να κάνει υπεραστικό πάει στην ταράτσα.

Η Έλενα τη ρώτησε αν έχει καθόλου αίμα Κερκυραίας διότι είναι μέσα στην ενέργεια και το μπρίο, πειράζοντας την τραγουδίστρια.

Οι δυο τους απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στο Canal d’Amour και η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε ότι είναι στον χαρακτήρα της να υπερασπίζεται τους ανθρώπους της και στα λάθη και στα σωστά τους. «Στα σωστά τους είμαι κοντά και στα λάθη τους ακόμα πιο κοντά. Στο λάθος όλοι είναι απέναντι και εκεί νιώθω ότι χρειάζομαι πιο πολύ».

Αποκάλυψε ότι αγαπά πάρα πολύ την Κατερίνα Καραβάτου και είναι πολύ καλή της φίλη. «Δεν είναι όλοι ψεύτικοι» είπε τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Πώς όμως είναι η καθημερινότητά της; «Σουρεαλίζομαι» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ