Γιατί η Ριάνα ζητάει συγγνώμη από την μουσουλμανική κοινότητα

Γιατί η Ριάνα ζητάει συγγνώμη από την μουσουλμανική κοινότητα

Η σταρ δεσμεύτηκε να μην γίνει ξανά αντίστοιχο λάθος

Μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram η Ριάνα, ζήτησε συγγνώμη από τη μουσουλμανική κοινότητα γιατί στο show εσωρούχων του Savage x Fenty χρησιμοποιήθηκε ένα τραγούδι που περιείχε ισλαμικό στίχο. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της επίδειξης ακούστηκε το “Doom” που περιείχε λόγια από το Hadith, το δεύτερο σημαντικότερο κείμενο τον Μουσουλμάνων μετά το Κοράνι.


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε εξαιτίας του ότι καλλιεργήθηκε η πεποίθηση πως ήταν μεγάλη ασέβεια να ακουστούν τα εν λόγω λόγια σε ένα σόου - ειδικά εσωρούχων, η τραγουδίστρια έγραψε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μουσουλμανική κοινότητα για την επισήμανση ενός τεράστιου λάθους που ήταν ακούσια προσβλητικό στο show Savage x Fenty. Επιπλέον θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για αυτό το ειλικρινές, αλλά απρόσεκτο λάθος. Κατανοούμε ότι έχουμε πληγώσει τη μουσουλμανική μας κοινότητα και είμαι απίστευτα απογοητευμένη από αυτό! Δεν παίζω με οποιοδήποτε είδος σεβασμού προς τον Θεό ή οποιαδήποτε θρησκεία και ως εκ τούτου η χρήση αυτού του τραγουδιού στην επίδειξή μας ήταν εντελώς ανεύθυνη!” Παράλληλα, μεταξύ άλλων η σταρ δεσμεύτηκε να μην γίνει ξανά αντίστοιχο λάθος.

Για την ιστορία να πούμε πως η Coucou Chloe, η ερμηνεύτρια του κομματιού, έχει επίσης κάνει tweet ζητώντας συγγνώμη για το ότι δεν ερεύνησε αρκετά καλά πριν γράψει το τραγούδι.

Ριάνα

 

Πηγή: skai.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ