Γιώργος Αρμένης: «Ο Κάρολος Κουν με είχε πάνω από όλα, και οι γύρω του με μισούσαν»

Γιώργος Αρμένης: «Ο Κάρολος Κουν με είχε πάνω από όλα, και οι γύρω του με μισούσαν»

Ο Γιώργος Αρμένης μίλησε για τον Κάρολο Κουν, τον Δημήτρη Αλεξανδράκη, την τηλεόραση και την πολυετή καριέρα του

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο Γιώργος Αρμένης, αναφορικά με την αγάπη του προς το δάσκαλό του Κάρολο Κουν, αλλά και τις δυσκολίες που είχε μεγαλώνοντας χωρίς πατέρα.

«Με το που ακούω το όνομα του Καρόλου Κουν συγκινούμαι. Όταν πέθανε έφυγα, γιατί αισθάνθηκα θυμό και πόνο από τους γύρω του. Ο Κάρολος Κουν με είχε πάνω από όλα, μιλούσε με αγάπη για εμένα και οι γύρω του με μισούσαν. Τον αγαπούσα σαν τρελός, και ακόμα τον αγαπάω», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Όταν δούλευα σε ένα καφενείο γνώρισα τον Αλέκο Αλεξανδράκη και του ζήτησα να με βοηθήσει να μπω στο θέατρο. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ενώ νόμιζα ότι αυτός είχε μιλήσει για εμένα στον Κάρολο Κουν, μετά από χρόνια μού παραδέχτηκε πως δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν», είπε ο ίδιος.

«Μικρό τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα και τους πετούσα πέτρες. Βοηθούσα τη μητέρα μου. Ποτέ δεν μπόρεσα να πω τη λέξη πατέρας, γιατί δεν είχα εικόνα του. Τώρα με το γιο μου είμαστε φίλοι», αποκάλυψε ο Γιώργος Αρμένης.

«Η τηλεόραση μου αρέσει και μου λείπει πάντα, το ίδιο και ο κινηματογράφος, αλλά δεν έχω καμία πρόταση», είπε ο ίδιος, ενώ παραδέχτηκε ότι «Είμαι πολύ αυστηρός ως δάσκαλος στη σχολή με τα παιδιά».

Ο Γιώργος Αρμένης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» στο Θέατρο Βεάκη, η οποία τώρα βρίσκεται σε παύση, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

«Το έχει αγαπήσει ο κόσμος το έργο αυτό. Ο ρόλος μου είναι ο Φραγκίσκος Μελαχρινός», ανέφερε ο Γιώργος Αρμένης.

Δείτε το βίντεο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ