Γκλέτσος: "Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει"

Newsroom
Newsroom

Τα σχόλια για τις "περίεργες υποθέσεις" που εμπλέκεται, τις γυναίκες της ζωής του και τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του "MEGA Καλημέρα". 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην τηλεόραση, στη μεγάλη του αγάπη για τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για τις υποθέσεις και τα "σκάνδαλα" στα οποία κατά καιρούς εμπλέκεται το όνομά του.

Απαντώντας στην ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τα σχόλια που δέχεται, ανέφερε πως "όταν ξέρεις την αλήθεια, άστους να το πάνε το ψέμα όπου θέλουν κάποιοι που έχουν αποφασίσει ότι ασχολούνται με ψέμα, με κίτρινο, με ροζ, με πορτοκαλί με τι άλλο... Τώρα αν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, τότε εκεί τα πράγματα είναι περίεργα. Αν είσαι εντάξει, τους τσιγκλάς να το πάνε και πιο πολύ γιατί μετά 'γυρίζει και κερδίζεις' και ανεβαίνεις στην εκτίμηση του κόσμου'". 

Με αφορμή τις δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει και έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει μετανιώσει για αυτές. 

"Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να είναι και ταγός κοινωνικά, πρέπει να σηκώνει βάρη, να τους βοηθάει, να τους βγάζει από τη δύσκολη στιγμή. Δεν μετάνιωσα ποτέ που έκανα τις δηλώσεις αυτές για τους ομοφυλόφιλους. Οικογένειες ολόκληρες βρέθηκαν και μου είπαν ότι τους βοήθησα", σχολίασε.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ